Welcome to the seafood restaurant Stegna Kozas, which is located right by the sea. You cannot find meat here.

Phone:      +306938743845
E-mail:      info@stegnakozas.gr
Address:   Stegna Rhodes,GR
FOLLOW:
Image Alt

Ζυμαρικά

Our story

Κριθαρότο

Ένα από τα αρχαιότερα φυτά που καλλιεργούνται και που για χιλιάδες χρόνια αποτελούσε κύρια τροφή για τον άνθρωπο.

Ριζότο

Το ριζότο ή ρυζότο, είναι φαγητό με ρύζι από τη βόρεια Ιταλία, που μαγειρεύεται σε ζωμό έως ότου αποκτήσει κρεμώδη συνοχή.

Ταλιατέλες

Τα φαρδιά αυτά φύλλα που διαθέτουν οι ταλιατέλες προσθέτουν πάντα κάτι παραπάνω στην εμφάνιση του πιάτου αλλά και στην απόλαυση σας, αφού δημιουργούν πιάτα που τραβάνε τα βλέμματα και “ευφραίνουν” ουρανίσκους.

Λιγκουίνι

Τα μακρόστενα αυτά ζυμαρικά με την πιο πλατιά σιλουέτα και την υπέροχη γεύση τους που τυλίγονται με περισσή χάρη γύρω από το πιρούνι σας και πρωταγωνιστεί άνετα σε κάθε γεύμα.

Τραχανάς

Ο τραχανάς θα έχει πάντα σκοπό να μας γυρνάει πίσω στις ρίζες μας και να μας θυμίζει συνεχώς πως η νοστιμιά κρύβεται στα απλά πράγματα. Ζυμαρικό φτιαγμένο από αλεύρι και γάλα για αυτούς που θέλουν να φάνε κάτι υγιεινό και θρεπτικό συνάμα.

Σπαγγέτι

Τον αποκαλούν το βασιλιά των ζυμαρικών και ισορροπεί εξαιρετικά ανάμεσα στις παραδοσιακές συνταγές και τη σύγχρονη κουζίνα.

Φιδές

Αυτά τα λεπτά, κοντά σπαγγάκια που έχουν το ιδιαίτερο χάρισμα να “κολυμπούν” ανέμελα στα φαγητά μας, δίνοντας νέα πνοή και ξεχωριστή γεύση στις συνταγές.

Φαρφάλες

Είτε σας θυμίζει πεταλούδα, είτε το ομώνυμο φιογκάκι, αυτό το ζυμαρικό, αναπόφευκτα σας γυρνάει σε παιδικά χρόνια και γεύσεις απολαμβάνοντας τις νοστιμότερες συνταγές.

Χυλοπίτες

Διατηρούν επάξια τη φήμη της οικογένειας των μακαρονιών ως το δημοφιλέστερο παραδοσιακό ελληνικό ζυμαρικό αφού συνδυάζονται είτε με παραδοσιακές αλλά είτε και με σύγχρονες συνταγές.

Πάκερι

Είναι από τα μεγάλα και νόστιμα ζυμαρικά που λατρεύουν τις σάλτες, που τις αγκαλιάζουν, τις κατακλύζουν και κρύβονται μέσα τους και τα προτιμάμε κι εμείς φυσικά για αυτό το λόγο.Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι ψήνεται χωρίς να λιώνει, αποκτώντας τη μαστιχωτή υφή του χωρίς να χάνει το σχήμα του.